Virtuaalitalli Idelle
© Heather (VRL-14235)


UUDET SIVUT!

  ☆ Nimi: Scotspine Santiago
  ☆ Rotu: Fwb
  ☆ Sukupuoli: Ori
  ☆ Väri: Rautias
  ☆ Säkä: 167cm
  ☆ Syntymäaika: 06.10.2015, M Layouts / raitatossu.net/mayflower vuotta
  ☆ Omistaja: Heather (VRL-14235) Idelle
  ☆ Kasvattaja: Scotspine Stables
  ☆ Rekisterinumero: VH15-031-1147
  ☆ Painotus: Kouluratsastus
  ☆ Koulutustaso: VaA

    Tämä on virtuaalihevonen, this is a sim-game horse

Luonnekuvaus

Santtu on käsiteltäessä erittäin rento ja luottavainen. Se ei kummemmin hötkyile tai ryntäile päälle ja antaa tehdä lähes kaikki arkiset toiminpiteet. Silmänympärykset on kuitenkin Santun herkkä kohta, eikä se kovin tykkää, että niihin kosketaan. Varovaisilla otteilla ja pitkällä pinnalla pärjää tässä kohtaa pitkälle. Lastaus, kengitys, raspaus ja eläinlääkärin rutiinitoimet sujuvat usein ongelmitta.

Ratsastaessa Santtu luottaa ratsastajaansa erityisen paljon. Se tunnustelee ratsastajan jännittyneisyyttä ja mielialaa, jolloin se käyttäytyy sen mukaan. Monesti uudessa paikassa Santtu on normaalia hermostuneempi, koska se aistii uuden ilmapiirin aiheuttaman jännityksen. Kunhan ratsastaja osaa rentoutua, niin Santtukin osaa. Parhaimillaan se on yritteliäs sekä kuuliainen, jolloin uudet asiat luonnistuvat suhteellisen helposti. Vaikka Santtu onkin melko kärsivällinen ja luotettava, niin silläkin on huonoja päiviä. Silloin puskista löytyy tiikereitä ja pukkeja pitää heitellä vähän väliä.

Santtu voidaan tarhata huoletta muiden orien sekä ruunien kanssa ja se tulee toimeen muidenkin eläinten kanssa.

© Heather (VRL-14235)


Sukutaulu

i. Silverbrand Sea Green
fwb, rnkm, 165cm
YLA2
ii. Silverbrand Sordid
hol, rnkm, 162cm
iii. Strobelight
hol, rt, 163cm
iie. Autumn Star
hol, rnkm, 163cm
ie. Silverbrand Violetta
hol, rn, 168cm
iei. Canned Heat
hol, rn, 167cm
iee. Violet Hour
hol, rn, 166cm
e. Scotspine Cadence †
fwb, rt, 168cm
ei. Cairaan †
old, rt, 172cm
KRJ-I, YLA2
eii.Cairo Bazaar
old, rn tobiano, 165cm
KRJ-II
eie. Sekretär der Wunder
old, rt, 165cm
ee. Wenusland †
fwb, rn, 169cm
KRJ-I, YLA2
eei. Kassmeyer
fwb, rn, 170cm
eee. Waldedrudis
hann, rt, 167cm

Sukuselvitys

© Sussu VRL-12636

i. Silverbrand Sea Green
Santun isä on ystävälliseksi ja uteliaaksi kuvailtu ruunikonkimo holsteinori. 165cm korkea Grille on kilpaillut todella hienosti menestyen kouluratsastuksessa Grand Prix tasolla. Välillä Grille saattaa isotella, mutta se rauhoittuu helposti.
ii. Silverbrand Sordid
Santun isänisä on Grillen tavoin komea ruunikonkimo, joka on niittänyt myös menestystä kouluratsastuskilpailuissa. 162cm korkea holsteinori omistaa omistajansa mukaan valtavan egon ja Ridiksi kutsuttu ori kuvitteleekin usein olevansa maaimanvaltias.
iii. Strobelight
Roopeksi kutsuttu Santun isänisänisä on 163cm korkea rautias kouluratsastukseen painoittunut holsteinori, jonka kanssa on kilpailtu jopa Grand Prixiä. Roope on luonteeltaan hieman arvaamaton ja se vaatiikin kokeneen käsittelijän. Roope on myöskin jättänyt jälkeensä monia hienoja jälkeläisiä.
iie. Autumn Star
Autumn Star, tutummin Sara on todella hieno 163cm korkea holsteintamma, jonka kanssa on myös kilpailtu menestyksekkäästi kouluratsastuksen parissa. Ruunikonkimo tamma on kuvattu luonteeltaan luottavaiseksi ja ihmisläheiseksi. Ratsunakin Sara on työintoinen ja yritteliäs.
ie. Silverbrand Violetta
Santun isän emä Viivi on 168cm korkea ruunikko holsteintamma, joka on luonteeltaan kuvattu oikein kiltiksi ja rauhalliseksi, mutta ahneeksi. Ratsuna Viivi on todella energinen, mutta malttaa keskittyä hienosti työntekoon. Kauniin tamman kanssa kilpaillaan myös kouluratsastuksen parissa.
iei. Canned Heat
Canned Heat, tutummin Kaapo on todella komea 167cm korkea lihaksikas kouluori. Ruunikko holsteinori on todella kapasiteetikas, mutta luonteeltaan hieman hankala. Kaapo on kuitenkin menestynyt kouluratsastuksessa hienosti.
iee. Violet Hour
Grand Prix tasolle saakka koulukilpailuissa menestynyt Haneksi kutsuttu holsteintamma on varsin pirteä ja hieman lapsenomainen ruunikko. Luonteeltaan Hane on kova sähläämään, mutta keskittymiskyvyn puute ei ole ollut esteenä hienolle kilpauralle. Tamma on maailmaankin jättänyt monia hienoja jälkeläisiä.

e. Scotspine Cadence
168cm korkea suomalainen puoliveritamma Katti oli Grand Prix tasolla asti kilpaillut kaunis rautias tamma. Yleisesti ottaen mukava ja miellyttävä tamma oli kuitenkin ratsuna hieman ailahteleva tapaus. Katti kuoli 16.1.2016.
ei. Cairaan
Todella komea ja ryhdikäs rautias oldenburgori Cairaan oli ratsuna vaihtelevaluonteinen, mutta hyvinä päivinä oikein upea tapaus. Grand Prix tasolle saakka menestynyt ori palkittiin sekä YLA2 ja KRJ-I palkinnoilla. Cairaan lopetettiin 26.12.2014.
eii.Cairo Bazaar
Ruunikonkirjava 165cm korkea Baba on Grand Prix tasolle saakka menestynyt komea oldenburgori. KRJ-II palkinnolla palkittu Baba on luonteeltaan hyväkäytöksinen ja sen kanssa on helppo touhuta mitä vain. Ratsuna orin kanssa joutuu kyllä tekemään paljon töitä, eikä se anna mitään ilmaiseksi.
eie. Sekretär der Wunder
Kaunis 165cm korkea rautias oldenburgtamma on menestynyt hienosti Grand Prix tasolla asti. Tutummin Essiksi kutsuttu tamma on jättänyt jälkeensä monia hienoja jälkeläisiä ja se onkin toiminut aktiivisessa jalostuskäytössä.
ee. Wenusland
Wenus oli todella hieno ja menestynyt 169cm korkea ruunikko suomalainen puoliveritamma, joka oli todella miellyttävä persoona. Rauhallinen, kärsivällinen ja kuuliainen tamma ehti elämänsä aikana jättää useita hienoja jälkeläisiä ja se palkittiin YLA2 ja KRJ-I palkinnoilla. Wenus jouduttiin lopettamaan 01.02.2015 sen murrettua jalkansa tarhassa.
eei. Kassmeyer
Upean ulkonäön omistava Kassmeyer on 170cm korkea ruunikko suomalainen puoliveriori. Kassmeyer on luonteeltaan todella rauhallinen ja miellyttävä kaveri ja se onkin kilpaillut jopa Grand Prix tasolla menestyneesti. KRJ-II palkinnollapalkittu ori on myös jättänyt jälkeensä muutamia upeita jälkeläisiä.
eee. Waldedrudis
Waldeksi kutsuttu hieno 167cm korkea hannoverinhevostamma. Rautias tamma on menestynyt hienosti kouluratsastuksen parissa ja se on jättänyt jälkeensä monia hienoja jälkeläisiä. Luonteeltaan Walde on myös hyvin lempeä ja miellyttämisenhaluinen.


Kilpailut

KRJ, kilpailee porrastetuissa
Tasolla 6 kouluratsastuksessa


Näyttelyt
01.04.2016 - Seppele - Bis-kehä - Tuom. Viiru - BIS2, KTK-sert
01.04.2016 - Seppele - Rakenne: Puoliverioriit - Tuom. aksu - LKV, EO-sert
18.03.2016 - Kuolemanpaikka - Rakenne: hevos- ja poniorit - tuom. Kaneli - HY

Päiväkirjaan


Varusteet

Kiitos: Equestrian PRO ~ Mestyn Varuste
Ulkoasu © M Layouts & Heather VRL-14235 Tämä on virtuaalitalli - This is a sim-game stable.