Virtuaalitalli Idelle

 photo hahmo1_zpszml1281e.png


Heather

Heather on tallin pääomistaja. Hänen sukunsa on Britanniasta, mutta itse on asunut koko ikänsä Suomessa. Hevoskokemusta löytyy parin vuosikymmenen ajalta, joten kenellekään ei tullut yllätyksenä, että hevostelu jatkuu hevostilan pyörityksen muodossa. Heather on myös käynyt muitakin kouluja elämänkoulun lisäksi hevosiin liittyen, mm. hevostenvalmennuksen koulutuksen.
Luonteeltaan Heather on positiivinen ja kohtelias, ei kovin suorasanainen. Haalii yleensä turhan paljon tekemistä itselleen, minkä vuoksi hänet nähdään usein kiireisenä ja hajamielisenä haahuilijana. Hänen on myös hankala myöntää virheitään sekä itselleen että muille.


Ida

Ida on Heatherin sisko ja omistaa tallista pienen osuuden. Hän on kuitenkin yhtä aktiivisesti tallin toiminnassa mukana. Tallitöiden lisäksi hän työskentelee läheisessä mökkikylässä.
Ida on yleensä iloinen ja pirteä, mutta osaa pitää puolensa tarvittaessa. Hän on myös todella tarkka järjestyksestä, aikatauluista ja oikeastaan vähän kaikesta, mutta ei vaadi sitä juurikaan muilta paitsi itseltään.

Ulkoasu © M Layouts & Heather VRL-14235
Tämä on virtuaalitalli - This is a sim-game stable.