Virtuaalitalli Idelle

Kuva tallista

Taustatietoa

Idelle on perustettu vanhalle maatilalle metsien ja peltojen keskelle Itä-Suomeen. Tallina toimii vanha navetta, jossa on toistaiseksi 11 karsinapaikkaa, pesupaikka, tallikämppä sekä rehuvarasto. Pihapiiristä löytyy navetan lisäksi lantala+puru -katos, ratsastuskenttä, viisi isoa tarhaa, paritalo sekä autotalli+varasto. Maatoreittejä on lukuisia pelto- ja metsäkoneiden ansiosta.
Toiminta on vielä aluillaan, joten kaikkea ei Idellestä oletettavasti vielä löydy. Pikkuhiljaa kuitenkin mennään kohti suurempaa hevostilaa. Tallin elämää kuvataan piirrosten ja tarinoiden avulla. Hevosten hoitopäiväkirjoihin tulee tarinat ratsastuksista ym. puuhailuista. Tallin omaan päiväkirjaan tulee puolestaan tarinaa tallin muista tapahtumista ja juonenkäänteistä. Idellessä mennään yhtä lähelle ihmisten elämää kuin hevosten elämää.Tallin pohjapiirros

Karsinat
Jokaisessa karsinassa on juoma- ja ruokakaukalot sekä suolakivi. Ovessa on loimiteline. Märät loimet voi kuivattaa autotallin varastopuolella.
Karsinat päätalli(1.-7.):
1. t. Sound of Florence
2. t. Ramant Testella
3. t. Deluminated Story
4. o. Scotspine Santiago
5. o. Pinot Grigio Vagabond
6. o. Shadow's Ergo Quod
7. o. Trevis Amado
Päätallin käytävillä mahtuu hoitamaan hevosta. Talliin on kaksi sisäänkäyntiä.
Karsinat pikkutalli(8.-11.):
8. t. Aidan Sahra
9. r. Tarinamaan Sankari
10. -
11. -
Pikkutalli on saman katon alla kuin päätalli, mutta sinne pitää mennä toista kautta. Pikkutalli pyritään pitämään rauhallisena ja sinne majoitetaan usein hälinästä hermostuvat hevoset. Käytävällä ei mahdu kunnolla hoitamaan hevosta. Talliin on kaksi sisäänkäyntiä.

Nro.12. Pesukarsina
Pesukarsinassa voit pestä hevosen tai hevosen tavaroita. Oikean puoleisella seinällä on hyllykkö, josta löytyy hevosten harjalaatikot.

Nro.13. Tallikämppä
Tallikämpästä löytyy pöytä tuoleineen, tavarakaapit hevosenomistajille (12kaappia) / säilytystilaa (4kaappia) ja satula-/suitsitelineet (12kpl).

Nro.14. Rehuvarasto

Kuva tallista

Valmentautuminen ja ratsastustunnit

Idellessä aletaan järjestämään ainakin valmennuksia heti kun siihen on mahdollisuus. Ratsastustunteja ehkä tulevaisuudessa.

Kilpailut

Kilailuja myös luvassa tallin valmistuttua kokonaan

Ulkoasu © M Layouts & Heather VRL-14235
Tämä on virtuaalitalli - This is a sim-game stable.